boom
Saç Bakımı

Ürün İnceleme: Boom Butter Saç Bakım Yağı

Herkese yeni bir ürün inceleme yazısından merhabalar.

Bugünkü yazımda; son zamanların en çok övülen en popüler saç bakım yağıyla ilgili kendi deneyimlerimi, sizinle paylaşacağım.

Instagram‘da, Boom Butter Saç Bakım Yağıyla ilgili bir hikaye paylaşmıştım ve takipçilerime, ”Daha önce bu ürünü kullanan var mı? Bahsedildiği gibi güzel, saça fayda sağlayan bir ürün mü? şeklinde bir soru yöneltmiştim.

Bu ürünle ilgili benimle paylaşılan yorumların çoğu olumlu yöndeydi. Az da olsa, üründen pek memnun kalmayan arkadaşlar da olmuş. Şimdi ben de, bu saç bakım yağıyla ilgili, kendi gözlemlerimi ve deneyimlerimi size aktaracağım.

Bu ürünü bana, bir yakınım hediye etmişti denemem için. 30 ml bir ürün, başta insanın gözüne küçük gibi görünüyor ama bu üründen çok az kullansanız bile, saçınıza ne kadar çok olumlu etkisinin olduğunu, zamanla fark ediyorsunuz.

Ben bu ürünü, 8 kez kullandım. Fakat saçlarıma, bolca sürmüştüm. Belki azar azar, daha fazla da kullanabilirdim. Ama genede, özellikle saçımdan boya akmaya başladığı dönemde, duştan çıktıktan sonra ıslak saçlarıma, yoğun bir şekilde saç bakım yağı uygulamazsam, saçlarım çok kolay taranmıyor. Bu nedenle, genellikle saç bakım yağlarını, saçlarıma bolca yediriyorum.

Gelelim, ürünün saçlarımdaki etkilerine;

Olumlu etkileri:

  • Saçlarımı yumuşacık yaptı ve kolaylıkla taranmasını sağladı.
  • Saçlarıma yoğun bir nem verdi ve saçlarımı besledi. Bu ürün, 7 farklı yağ içeriyor. Hindistan cevizi yağı, shea butter, çam terebentin yağı, argan yağı, aloe vera, avokado yağı ve tatlı badem yağı. Bu yağların tümü, saçı onarmasıyla ve beslemesiyle ünlü. Boom Butter saç bakım yağını kullandığınızda, 2-3 kullanımdan sonra, saçlarınızın daha canlı ve hacimli olduğunu gözlemleyebiliyorsunuz. Bu kadar yağ içeren bir ürün olduğu için doğal olarak saçlara çok iyi geliyor.
  • Saçlarımı boyattıktan sonra bazen ufak da olsa, saç dökülmelerim oluyor. Bu yağ sayesinde, boyama sonrası saçımda meydana gelen dökülme sadece azalmadı, zamanla durdu ve saçlarım eski sağlığına kavuştu.
  • Kokusunun da çok güzel olduğunu belirtmeden geçmeyeyim. Uzun süre boyunca, saçınızdan gitmeyen, mis gibi bir kokusu var.

Olumsuz etkisi:

  • Bu yağı sanırım saçlara, çok az bir şekilde sürmek gerekiyor. Çünkü bu yağı saçıma sürdükten sonra, saçlarımda ilerleyen saatlerde bir ağırlaşma olduğunu gözlemledim. Bu durumu yaşayan ve benimle paylaşan, birkaç takipçim daha olmuştu. O yüzden, saç diplerinden saç uçlarına doğru değil de, sadece saç uçlarına ve çok az bir miktar uygulanması, sanki daha iyi olur diye düşünüyorum. Ürün kuru saça da uygulanabiliyor. Saçınıza maske yapma amaçlı bu yağı sürüp, biraz bekletip, ardından saçlarınızı yıkayıp da bu ürünü kullanabilirsiniz. Ben, dışarı çıkmayacağım zamanlarda, ıslak saçlarıma bolca sürerek kullanmıştım.

Benim, Boom Butter Saç Bakım Yağıyla ilgili gözlemlerim bu şekildeydi. Saçlarıma sağladığı faydayı göz önünde bulunduracak olursam, tekrar tekrar satın alınabilecek bir saç ürünü olduğunu düşünüyorum. Elimdeki saç bakım yağları bittikten sonra bu ürünün 190 ml olanından alırım diye düşünüyorum.

Sizler de bu ürünle ilgili yorumlarınızı veya farklı saç bakım yağı önerilerinizi, benimle Instagram üzerinden paylaşmayı unutmayın.

Bir sonraki ürün inceleme yazısında görüşmek dileğiyle, kendinize çok iyi bakın.

Ebru Bektaşoğlu

 
 
 
       

Facebook Yorumları

Bir cevap yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir